Menu
Our dishes
Homemade Sourdough Bread, Smoked Butter and Olive Oil
7€
Squid and Citrus Butter
12€
Mackerel and “Escabeche”
7€
Brioche and Boeuf Bourguignon
14€
Thai Curry, Chickpeas, Lentils and Pumpkin
16,5€
Fish of the Day, Mussels, “Cataplana” Sauce and Potato
22€
Black Pork, Mushroom Rice and Watercress
22€
Vanilla Crème Brûlée
8,5€
Banoffe
8,5€
Hazelnut
8,5€
our wines
Conceito Legítimo (Douro)
27€
Lacrau Superior (Douro)
35€
Quinta do Noval Reserva (Douro)
56€
Quinta do Noval Syrah (Douro)
48€
Quinta do Noval T.N. (Douro)
48€
Quilómetro (Douro)
48€
Quinta do Pinto (Douro)
35€
Madre D´agua Touriga Nacional (Dão)
21€
Madre D`Água Merlot (Dão)
25€
Madre D´agua Alfrocheiro (Dão)
35€
António Madeira Palheira (Dão)
40€
Qta. Da Várzea G. Reserva (Lisboa)
72€
D. Maria (Alentejo)
21€
Lobo Vasconcelos Reserva (Alentejo)
42€
Sem Vergonha (Alentejo)
40€
Monda (Trás-os-Montes)
30€
Arvad (Algarve)
20€
Closerie Des Eyrin Margaux (França)
50€
Chanson Fleurie (França)
35€
Monólogo (Minho)
20€
Soalheiro Granit (Minho)
26€
Marquês de Lara (Minho)
23€
Nat Cool Drink Me (Minho)
20€
Seara D`ordens Reserva (Douro)
20€
Maritávora Nº5 (Douro)
23€
Muxagat Dócil (Douro)
29€
Romeu Especial (Douro)
29€
António Madeira V.V. (Dão)
29€
Mike Tazem (Dão)
32€
Quaaq Quaaq (Bairrada)
25€
Quinta do Boição V.V. (Lisboa)
49€
Óxido Branco (Trás-os-Montes)
44€
Herdade do Arrepiado (Alentejo)
29€
D. Maria Amantis (Alentejo)
29€
Lobo Vasconcelos Reserva (Alentejo)
42€
Athayde Reserva (Alentejo)
37€
Arvad (Algarve)
20€
Atlantis (Madeira)
31€
Magma (Açores)
37€
Chablis (França)
39€
Pouilly-Fumé (França)
35€
Trimbach (França)
42€
D. Maria (Alentejo)
18€
Lostal (França)
24€
Château Minuty (França)
35€

it doesn't go to the table.
- We support local producers.
- It is the change of seasons that dictates our menu
- Everything we serve comes from nature.